رویکرد متاکریتیک باعث ساخت بازی‌های خسته‌کننده شده است

رافائل کولانتونیو (Raphael Colantonio)، رئیس سابق استودیوی آرکین (Arkane) و خالق سری بازی‌های Dishonored، معتقد است که رویکرد متاکریتیک باعث شده تا توسعه‌دهندگان به ساخت بازی‌های بی‌روح و خسته‌کننده تشویق شوند.

آقای کولانتونیو در اظهارات خود به بازی STALKER 2: Heart of Chornobyl اشاره کرد که اخیراً منتشر شده است. این بازی با وجود استقبال خوب گیمرها و نقدهای مثبت گسترده در استیم، توسط برخی منتقدین با بی‌مهری مواجه شده و میانگین نمره ۷۳ را کسب کرده است. کولانتونیو مخالف نظرات منتقدان درباره این بازی است و می‌گوید که متاکریتیک به‌طور کلی سیستم مناسبی برای ارزیابی بازی‌ها نیست.

او در پستی در شبکه اجتماعی X نوشت:

«اکوسیستم متاکریتیک توسعه‌دهندگان را به ساخت بازی‌های خسته‌کننده و کم‌ریسک تشویق می‌کند. تا زمانی که یک بازی در زمان عرضه بهینه باشد، ۸۰ درصد از موفقیت آن تضمین می‌شود و اهمیتی ندارد که آن بازی چقدر خسته‌کننده باشد. در همین حال، بازی STALKER 2 به‌خاطر مشکلات فنی و بهینه نبودن در زمان عرضه امتیاز ۷۳ را دریافت می‌کند که این امر ناعادلانه و گمراه‌کننده است.»

کولانتونیو در ادامه افزود که این نقدها و بررسی‌ها حتی پس از رفع مشکلات و باگ‌های بازی بدون تغییر باقی می‌مانند که این را ناعادلانه می‌داند. او اعتقاد دارد که این سیستم باعث می‌شود استودیوها به‌جای خلاقیت، بازی‌هایی را انتخاب کنند که بهینه‌سازی آن‌ها آسان‌تر باشد.

او همچنین به Cyberpunk 2077 اشاره کرد که در وضعیت بسیار بدی عرضه شد اما در نهایت به یکی از مهم‌ترین بازی‌های سال‌های اخیر تبدیل شد. کولانتونیو معتقد است که نقدهای بد توسعه‌دهندگان را مجازات می‌کنند و بازیکنان ممکن است به‌خاطر آن شاهد دنباله‌ای از آن بازی نباشند.

Goichi Suda (معروف به Suda 51)، خالق بازی‌هایی همچون Killer7، No More Heroes و Lollipop Chainsaw، نیز نظر مشابهی دارد و معتقد است که توجه بیش از حد به امتیازات متاکریتیک باعث می‌شود که یافتن بازی‌های منحصر به فرد دشوار شود.

سودا ۵۱ نیز اظهار داشت که متاکریتیک تأثیر زیادی بر نحوه ساخت و توسعه بازی‌ها دارد و این رویکرد می‌تواند خلاقیت توسعه‌دهندگان را محدود کند. او معتقد است که صنعت بازی باید به‌دنبال راهکارهایی برای ارزیابی بازی‌ها باشد که نه‌تنها بر اساس بهینه‌سازی فنی بلکه بر پایه خلاقیت و نوآوری باشد.

این انتقادات نشان می‌دهد که بسیاری از توسعه‌دهندگان بازی نگران تأثیر منفی متاکریتیک بر صنعت بازی هستند و امیدوارند که تغییرات مثبتی در رویکرد ارزیابی بازی‌ها صورت گیرد.

با توجه به این مباحث، به‌نظر می‌رسد که صنعت بازی باید به‌دنبال ایجاد توازن بین بهینه‌سازی فنی و نوآوری و خلاقیت باشد تا بتواند بازی‌های متنوع و هیجان‌انگیزتری را برای بازیکنان ارائه دهد.

 

 

 
بیشتر بخوانید :
آیا God of War در TGA 2024 حضور خواهد داشت

استخدام در گیماتک

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  بیشتر بخوانید: